Τεστ πατρότητας (Test DNA)

Το τεστ DNA είναι η πιο ασφαλής μέθοδος να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο πατέρας ενός παιδιού όταν υπάρχει οποιασδήποτε μορφής αμφιβολία. Μια ενδεικτική περίπτωση είναι όταν ένας σύζυγος θέλει να επαληθεύσει ότι η σύζυγος/συντροφός του κυοφορεί το δικό του παιδί, όταν υπάρχουν υποψίες ότι η σύζυγος ενδέχεται να είχε ερωτικές συνευρέσεις με άλλο σύντροφο και ίσως να μην είναι ο ίδιος ο βιολογικός πατέρας.

Τι πετυχαίνουμε με τον έλεγχο DNA;

Ο έλεγχος DNA αποτελεί σήμερα την πιο αξιόπιστη εργαστηριακή εξέταση για να διαπιστωθεί αν ένας άνδρας είναι ο πατέρας ενός συγκεκριμένου παιδιού. Τα παλαιότερα χρόνια, ο έλεγχος της πατρότητας γινόταν από ομάδες αίματος, τα αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και ορισμένες πρωτεΐνες ή ένζυμα, με φτωχά ωστόσο αποτέλεσματα. Το DNA, ή το δεοξυριβονουκλεϊνικό οξύ, είναι το δομικό στοιχείο των ζωντανών οργανισμών  που βρίσκεται  στον πυρήνα ενός κυττάρου και φέρει γενετικές πληροφορίες, καθιστώντας έτσι την ανάλυση DNA ως την πιο αξιόπιστη διαδικασία. Ο έλεγχος DNA σήμερα βρίσκει αρκετές εφαρμογές και χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της πατρότητας, της απιστίας, της εύρεσης προγόνων, της συγγένειας μεταξύ ατόμων αλλά και την εμπλοκή ατόμων σε διάφορα εγκλήματα.

Για τις ιδιωτικές έρευνες το test DNA αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο και σύμμαχο σε κάθε έρευνα, καθώς μέσω εργαστηριακής εξέτασης αποκαλύπονται αδιάσειστα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν έρευνες σε αρκετούς τομείς:  σε θέματα διερεύνησης της πατρότητας, σε οικογενειακές σχέσεις και σχέσεις συγγένειας ατόμων, σε εγκλήματα για αποκάλυψη των δραστών καθώς και στη γενετική.

Πως γίνεται λήψη γενετικού υλικού;

Η λήψη γενετικού υλικού μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους, καθώς ξάγεται από κύτταρα που λαμβάνονται από διάφορες πηγές. Ένας τρόπος είναι η συνηθισμένη αιμοληψία από το χέρι, ή από το εσωτερικό του στόματος μετά από ξύσιμο με ειδική σπάτουλα. Ωστόσο, η λήψη μπορεί να γίνει και από αντικείμενα χωρίς την παρουσία του ατόμου που αντιστοιχεί το γεννετικό υλικό, αρκεί να εντοπιστεί βιολογικό υγρό που περιέχει κύτταρα, όπως σάλιο, τρίχες, διάφορες εκκρίσεις (π.χ. ιδρώτας), ή ακόμη και υλικό από μπατονέτες αυτιών, οδοντόβουρτσες κλπ.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο το test DNA;

Το τεστ DNA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και είναι χρήσιμο τόσο σε ιδιώτες που θέλουν να διερευνήσουν προσωπικά ερωτήματα και αμφιβολίες, όσο και τις δικαστικές αρχές όταν έχουν να κάνουν με υποθέσεις επίλυσης διαφορών σχετικά με την πατρότητα, την άσκηση επιμέλειας τέκνων, ή  την αναγνώριση νόμιμων κληρονόμων.

Αν ζείτε με την αμφιβολία και έχετε ερωτηματικά αν είστε ο πραγματικός πατέρας ενός παιδιού, είτε για την εξακρίβωση της συγγένειάς σας με άλλα άτομα, γνώριμα ή μη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ξεκάθαρες απαντήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς με ακρίβεια, διακριτικότητα και απόλυτη εχεμύθεια θα ενεργήσουμε για να αποκαλυφθούν οι απαντήσεις που επιθυμείτε.

Γιατί επιλέγετε τα γραφεία μας αναζητώντας στοιχεία για τον όρο Τεστ πατρότητας (Test DNA);

Αξιολόγηση 🌟🌟🌟🌟🌟. Διότι με διακριτικότητα και νόμιμες διαδικασίες παρακολούθησης - παρατήρησης εντός νομικού πλαισίου είμαστε απόλυτα επιτυχημένοι. Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες ντετέκτιβ τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια οικονομικά.

Θέλετε τιμή αναφορικά με τον όρο Τεστ πατρότητας (Test DNA) σε συνδυασμό με υπηρεσίες ντετέκτιβ;

Αν αναζητάτε τιμή ντετέκτιβ για Τεστ πατρότητας (Test DNA) ή αντίστοιχο όρο - υπόθεση - υπηρεσία, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα email. Με Δωρεάν συμβουλές ξεκινάμε χωρίς καμία επιβάρυνση στο πρώτο ραντεβού. Θα σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο να προχωρήσετε και να αλλάξετε τη ζωή σας ή έστω να διασφαλίσετε ότι υπάρχουν μόνο υποψίες. Πάντως στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων οι υποψίες φέρνουν και τις αποδείξεις - τεκμήρια.

Σε ποιες υπηρεσίες παρακολουθήσεων συνδράμουν οι Ιδιωτικοί ερευνητές μας;

 1. Σε όλες τις υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμου με ενδεχόμενη εγκληματική ή τρομοκρατική ενέργεια.
 2. Σε κάθε έρευνα απιστίας συζύγου ή συντρόφου με παράλληλη παρακολούθηση παρατήρηση στα πλαίσια του Νόμου.
 3. Σε κάθε παρακολούθηση συνδράμουν κορυφαίοι ειδικοί ψυχολόγοι για κάθε συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Αυτοί έχουν την απαραίτητη εμπειρία για το χειρισμό δύσκολων περιπτώσεων ατόμων με αυτοκτονικές τάσεις ή και παραβατικών ανηλίκων.
 4. Στην νόμιμη παγίδευση χώρων με μέτρα και αντίμετρα προστασίας ή και ανεύρεσης κοριών.
 5. Σε υποθέσεις bullying για να σώσουμε τις ζωές πολλών ανήλικων παιδιών.
 6. Σε δύσκολα ζητήματα που άπτονται του πιο σύγχρονου πεδίου των ντετέκτιβ, το λεγόμενο revenge porn.

Υποστηριζόμαστε από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών για: Εξώδικο, δικαστική συνδρομή, εισαγγελική παρέμβαση και άλλες ενέργειες για την προστασία σας.

Πώς αντιμετωπίζουμε το πεδίο: Τεστ πατρότητας (Test DNA);

Πραγματικά άοκνα και αθόρυβα ενεργούμε 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο προσφέροντας στο συνάνθρωπο:

 1. Με τη μέγιστη λεπτότητα και διακριτικότητα.
 2. Χωρίς να χαθεί ούτε ένα λεπτό πολύτιμου χρόνου.
 3. Με στρατηγικές αλάνθαστες.
 4. Με νέες τεχνικές στηριζόμενες σε καινοτομίες από τις κορυφαίες υπηρεσίες στον κόσμο MI6, BND, DGSE, CIA κα.

Γιατί πρωτοπορούμε αναφορικά με: Τεστ πατρότητας (Test DNA);

 1. Λειτουργούμε με πανίσχυρους υπολογιστές και πανάκριβα λογισμικά που ελαχιστοποιούν το χρόνο ανεύρεσης στοιχείων σε μεγάλες βάσεις δεδομένων. Αυτές είναι γνωστές ως Mega Data και η συνδρομή των αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης είναι αποφασιστικής σημασίας σήμερα.
 2. Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.
 3. Δρούμε αθόρυβα και 🌟🌟🌟🌟🌟 διακριτικά με τους καλύτερους ιδιωτικούς ερευνητές .
 4. Φέρουμε αποτελέσματα πέραν των προσδοκιών σας!
 5. Οι οικονομικές τιμές μας πραγματικά δείχνουν τον υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης όλου του προσωπικού μας!

Σε ποιες υπηρεσίες παρακολουθήσεων γίνονται οι αναζητήσεις;

 1. Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου.
 2. Παρακολούθηση σταθερού τηλεφώνου.
 3. Παρακολούθηση ανηλίκου ατόμου.
 4. Παρακολούθηση συζύγου.
 5. Παρακολουθήσεις ατόμων.
 6. Παρακολουθήσεις προσώπων και ανεύρεση εξαφανισμένων ατόμων.
 7. Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου.
 8. Ποια είναι τα σημάδια ότι παρακολουθούν το κινητό τηλέφωνό μου;

Ποια είναι τα χρήσιμα ερωτήματα στο τηλεφωνικό μας κέντρο;

Τα παρακάτω ερωτήματα δεν είναι μόνο χρήσιμα αλλά και κρίσιμα για να αντιληφθεί κάποιος το βαθμό απόγνωσης του σύγχρονου ατόμου. Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει περίπλοκες καταστάσεις και συχνά χάνει τον έλεγχο της ίδιας της ύπαρξής του. Από αυτήν την απόγνωση καλούμαστε εμείς να βγάλουμε τον συνάνθρωπό μας. Εκεί που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το κράτος με τις δομές του καλούμαστε εμείς να συνδράμουμε με σεβασμό αλλά και εχεμύθεια.

 1. Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση ατόμου;
 2. Παρακολούθηση σταθερού τηλεφώνου.
 3. Πόσο κοστίζει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;
 4. Παρακολούθηση συζύγου.
 5. Πώς βλέπω αν παρακολουθούν το κινητό μου iphone;
 6. Γίνεται να γίνει συνακρόαση τηλεφωνικής συνομιλίας χωρίς να το γνωρίζουν οι συνομιλητές;
 7. Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου.
 8. Πώς μπορώ να ακούσω την τηλεφωνική συνομιλία μέσω Wifi;
 9. Ψάχνω τιμές για ιδιωτικό ντετέκτιβ!

Τελευταία ενημέρωση: 04 Ιανουρίου 2024. Αρχισυνταξία: Ιδιωτικός Ερευνητής Μαργαρίτης Ασημάκης.