Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου, Παρακολούθηση Τηλεφώνων

Πόσο κοστίζει η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Πόσο κοστίζει η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και πώς γίνεται η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου γενικότερα και πότε επιτρέπεται και αντίμετρα.

Αν έχετε υποψίες ότι σας παρακολουθούν δείτε τα επόμενα:

Είτε αισθάνεστε ότι σας παρακολουθούν μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή ακόμη και μέσω της σταθερής τηλεφωνικής συσκευής είμαστε εδώ για σας!

Μήπως θέλετε να παρακολουθήσετε αριθμό τηλεφώνου συζύγου;

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα σας κατευθύνουν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας νόμιμα. Θα σας δοθούν όλες οι απαντήσεις, τέτοιες που να μπορούν να προσκομιστούν με αδιάσειστα στοιχεία ακόμη και σε ένα δικαστήριο. Η επιδίκαση αποζημίωσης είναι εφικτή μόνο τότε, όταν τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ατράνταχτα και προϊόν έννομης ενέργειας.

Αν έχετε ισχυρές ενδείξεις ότι το κινητό σας ή το σπίτι σας παρακολουθείται, ίσως και να μην είναι μόνο η ιδέα σας, αλλά όντως να συμβαίνει. Άλλωστε στις περισσότερες περιπτώσεις πελατών που έχουν απευθυνθεί στο γραφείο μας, οι υποψίες επαληθεύονται.

Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου στην Αθήνα;

Στην Αθήνα το κόστος παρακολούθησης Κινητού Τηλεφώνου διαβαθμίζεται από επαγγελματίες Ιδιωτικούς Ερευνητές στα πλαίσια της νομιμότητας. Ο Νόμος που ορίζει το πλαίσιο παρακολουθήσεων είναι o 3206/2003, ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.

Πολλοί μας ρωτάνε αν υπάρχουν δωρεάν προγράμματα παρακολούθησης τηλεφώνων.

Η απάντηση είναι καταφατική. Όμως χωρίς έναν επαγγελματία στο πλευρό σας μάλλον θα κληθείτε να πληρώσετε χιλιάδες ευρώ αποζημίωση.

Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου

Πως γίνεται η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Στις μέρες μας υπάρχουν συσκευές ιδιαίτερα μικρού μεγέθους που δεν πάει καν το μυαλό σας. Και μπορούν κάλλιστα να σας παρακολουθούν, καθιστώντας δύσκολο σε έναν μη ειδικό να τις εντοπίσει. Αναλογιστείτε μόνο τα smartphones που ως συσκευές χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά κατά κόρον. Πόσο εύκολο είναι μέσω μιας απλής εφαρμογής να γίνουν ένα μέσον παρακολούθησης και να διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την κατασκοπεία.

Από ποιους γίνεται η παρακολούθηση;

Αυτοί που προβαίνουν στην παρακολούθηση ατόμου είναι από τη μία άτομα του γνωστού σας περιβάλλοντος, π.χ.:

 • πρώην σύζυγοι,
 • σύντροφοι,
 • γείτονες,
 • συνεργάτες,
 • ανταγωνιστές στη δουλειά,
 • αντίδικοι κτλ.

Από την άλλη μπορεί να είναι και άγνωστα κακόβουλα άτομα που έχουν στόχο να προβούν σε κάποια εναντίον σας ενέργεια.

Για ποιο λόγο να σας παρακολουθήσει κάποιος;

 1. Αν διαθέτετε περιουσία.
 2. Αν έχετε επιχείρηση.
 3. Αν είστε άτομο με αναγνωρισιμότητα ή έχετε κάποιο αξίωμα ή κάποιο λόγο που να επιδιώξουν να αποκομίσουν όφελος.

Τι τρόπους βρίσκουν για να σας βλάψουν;

Είτε με εκβιασμό είτε με κλοπή, ληστεία, απαγωγή κλπ.

Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι το κινητό τηλέφωνο παρακολουθείται;

Αναρωτάται κάποιος: Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι το κινητό μου παρακολουθείται; Οι επαγγελματίες μας δίνουν συνοπτικά και περιεκτικά τις κυριότερα σημάδια.

Έτσι ενδεικτικά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι ενδεχομένως το κινητό σας όντως παρακολουθείται, είναι αρκετά και τα ανακοινώνουμε:

 1. Κυρίως όταν παρατηρείτε ενέργειες που δεν θυμόσαστε να έχετε κάνει οι ίδιοι. Όπως πχ να διαπιστώσετε e-mail σας να έχουν προωθηθεί χωρίς δική σας ενέργεια.
 2. Να ακούτε περίεργους ήχους ή παρεμβολές κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας.
 3. Να παρατηρείτε λήψη και αποστολή ειδοποιήσεων SMS χωρίς δική σας ενέργεια.
 4. Να βλέπετε περίεργες χρεώσεις στο λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας.

Αν είστε σε ανάγκη καλέστε τα γραφεία ντετέκτιβ μας ή διαφορετικά ενηρωθείτε διαβάζοντας το υπόλοιπο πολύ χρήσιμο άρθρο.

Τι να κάνετε αν ανακαλύψετε ότι σας παρακολουθούν το τηλέφωνο;

Από τη στιγμή που θα αντιληφθείτε ενδείξεις ότι σας παρακολουθούν, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Επίσης, πρέπει να συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε κανονικά κάνοντας όλες τις συνηθισμένες καθημερινές σας δραστηριότητες. Δεν θα γνωστοποιήσετε σε κανέναν οτιδήποτε. Αντίθετα θα επικοινωνήσετε άμεσα με το γραφείο μας από κάποιο ουδέτερο μέρος και συσκευή τηλεφώνου που δεν ανήκει σε εσάς.

Πώς ενεργούμε στα γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας;

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας είναι στη διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας αίτημα. Μπορούμε να διερευνήσουμε υπόθεση παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου με 100% νόμιμες μεθόδους και εξασφαλίζοντας τα νόμιμα παραστατικά. τότε και μόνον τότε μπορούμε και ενεργούμε αποτελεσματικά. Δηλαδή με τρόπο αθόρυβο χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί από τους δράστες. Με την ολοκλήρωση των εργασιών σας προσκομίζουμε όλα τα αποτελέσματα - ευρήματα και ισχυρές αποδείξεις για την υπόθεση. Τα τεκμήρια θα είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν ακόμα και δικαστικές υποθέσεις και να αποκαλυφθούν οι δράστες.

Σχετικά άρθρα

Εθισμός Εφήβων ναρκωτικά, Εμπλοκή εφήβων ναρκωτικά

Εθισμός Εφήβων ναρκωτικά, Εμπλοκή εφήβων ναρκωτικά

Αντιμετωπίζετε Εθισμός Εφήβων σε ναρκωτικά; Η εμπλοκή εφήβων σε ναρκωτικές ουσίες δεν είναι ένα φαινόμενο σπάνιο και αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα.

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Ανδρουλάκη ΠΑΣΟΚ

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Ανδρουλάκη ΠΑΣΟΚ

Τι γνωρίζουμε για την Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου του κ. Νίκου Ανδρουλάκη προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και γιατί έγινε κατάθεση μήνυσης;