Blog, Ειδήσεις, Νέα για ντετέκτιβ

Blog, Ειδήσεις, Νέα για ντετέκτιβ και χρήσιμη ειδησεογραφία για ιδιωτικές έρευνες και πώς να προστατευτείτε από κινδύνους διαρρήξεις και υποκλοπές.

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Ανδρουλάκη ΠΑΣΟΚ - predator

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Ανδρουλάκη ΠΑΣΟΚ

Πρόκειται για μία υπόθεση που κάνει το γύρο του κόσμου με αναφορές ακόμη και στους New York Times. Γιατί αγόρασε το λογισμικό παρακολούθησης τηλεφώνων predator spyware και η Ελλάδα; Ας δούμε το σχετικό τίτλο κι ένα μικρό απόσπασμα της εν λόγω ηλεκτρονικής εφημερίδας: "Senior European Parliament Member Targ...

vitrioli ioanna palaiospyrou

Ιωάννα Παλιοσπύρου Έφη Κακαράντζουλα, Τι λένε οι ντετέκτιβ μας για την υπόθεση βιτριόλι;

Πρόκειται για μία υπόθεση που συνετέραξε το Πανελλήνιο κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον στους τηλεοπτικούς δέκτες για αρκετές ημέρες. Γιατί η επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μοναδική τηλεοπτική κάλυψη; Η άγνωστη δράστις, η όμορφη Ιωάννα και η ίντριγκα γύρω από το μυστηριώδες πρόσωπο που κάλυπτε...

Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου, Παρακολούθηση Τηλεφώνων

Κόστος Παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου

Πόσο κοστίζει η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και πώς γίνεται η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου γενικότερα και πότε επιτρέπεται και αντίμετρα. Αν έχετε υποψίες ότι σας παρακολουθούν δείτε τα επόμενα: Είτε αισθάνεστε ότι σας παρακολουθούν μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή ακόμη και μέσω της σταθερής τηλεφωνι...

Εθισμός Εφήβων ναρκωτικά, Εμπλοκή εφήβων ναρκωτικά

Εθισμός Εφήβων ναρκωτικά, Εμπλοκή εφήβων ναρκωτικά

Σας απασχολεί ως πρόβλημα ο Εθισμός Εφήβων σε ναρκωτικά; Η εμπλοκή εφήβων σε ναρκωτικές ουσίες δεν είναι ένα φαινόμενο σπάνιο και αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα. Αναμφισβήτητα η πιο κρίσιμη ηλικία στα παιδιά είναι όταν μπαίνουν στην εφηβεία. Έχουν την τάση να ανεξαρτητοποιηθούν και να συμπεριφέρονται σαν ενήλικες, συνήθω...

Εκβιασμοί, Παρενόχληση, Κακόβουλες Τηλεφωνικές Κλήσεις

Εκβιασμοί, Παρενόχληση, Κακόβουλες Τηλεφωνικές Κλήσεις

Έχετε πέσει θύματα εκβιασμού ή παρενόχλησης; Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς κάποια στιγμή έχετε δεχθεί κακόβουλες τηλεφωνικές κλήσεις από απόρρητους τηλεφωνικούς αριθμούς είτε στο κινητό είτε στο σταθερό σας τηλέφωνο. Το γεγονός ότι η άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία που α...

Ποιες Υπηρεσίες προσφέρουμε ταξινομημένες σε κατηγορίες;

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ αναλαμβάνουν τα γραφεία μας αλλά και Προσωπικές Έρευνες με εμπειρία, αποτελεσματικότητα και αφοσίωση 24h.

Αξίζει να τονιστεί σε ατό το σημείο ότι στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών μας πρακτικά αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπόθεση ιδιωτικής έρευνας. Ωστόσο, για να σας διευκολύνουμε στο να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις υπηρεσίες μας και πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση, έχουμε κατηγοριοποιήσει τις υπηρεσίες μας με βάση τις υποθέσεις που μας ζητάτε συχνότερα. Ενδεικτικά, οι υποθέσεις Ιδιωτικής Έρευνας που αναλαμβάνουμε είναι οι παρακάτω:

Πώς υπερέχουμε στην κατηγορία Εξοπλισμός – Προηγμένη Τεχνολογία;

Εξοπλισμός – Προηγμένη Τεχνολογία

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΡΕΥΝΩΝ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ αιχμής διαθέτουν τα γραφεία DG-Detectives Athina 24h and worldwide με κορυφαίους επαγγελματίες για ιδιωτικές έρευνες.

Δείτε την υπηρεσία μας: Εξοπλισμός – Προηγμένη Τεχνολογία

Πώς υπερέχουμε στην κατηγορία Εταιρικές και Επαγγελματικές Έρευνες;

Εταιρικές και Επαγγελματικές Έρευνες

Εταιρικές και επαγγελματικές έρευνες αναλαμβάνουν τα γραφεία DG-Detectives Athina 24h Experts worldwide Agencies με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματίες.

Δείτε την υπηρεσία μας: Εταιρικές και Επαγγελματικές Έρευνες

Πώς υπερέχουμε στην κατηγορία Εξιχνιάσεις – Εγκληματολογικές Έρευνες;

Εξιχνιάσεις – Εγκληματολογικές Έρευνες

Εγκληματολογικές έρευνες και απαγωγές εξιχνιάσεις όσο περίπλοκες και αν είναι αναλαμβάνουν τα γραφεία μας DG-Detectives Athina 24h Experts worldwide.

Δείτε την υπηρεσία μας: Εξιχνιάσεις – Εγκληματολογικές Έρευνες

Πώς υπερέχουμε στην κατηγορία Δικαστικές υποθέσεις και δικαστικές διαμάχες;

Δικαστικές υποθέσεις και δικαστικές διαμάχες

Δικαστικές υποθέσεις αναλαμβάνουν τα γραφεία μας DG-Detectives Athina 24h Experts με επαγγελματισμό και όλα τα πρωτόκολλα ISO 9001:9015 και ISO 27001.

Δείτε την υπηρεσία μας: Δικαστικές υποθέσεις και δικαστικές διαμάχες

Πώς υπερέχουμε στην κατηγορία Προβλήματα Εφήβων – Ναρκωτικά – Διαδίκτυο;

Προβλήματα Εφήβων – Ναρκωτικά – Διαδίκτυο

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ είναι σε καθημερινή βάση πλέον υποθέσεις στα γραφεία DG-Detectives Athina 24h Experts με 100% επαγγελματίες.

Δείτε την υπηρεσία μας: Προβλήματα Εφήβων – Ναρκωτικά – Διαδίκτυο

Πώς υπερέχουμε στην κατηγορία Υπηρεσία Παρακολούθησης;

Υπηρεσία Παρακολούθησης

Υπηρεσίες παρακολούθησης: Για 24 ώρες υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμου συζύγου συντρόφου με ντετέκτιβ παρακολουθήσεις τηλεφώνων νόμιμα τηλ. 6992513631.

Δείτε την υπηρεσία μας: Υπηρεσία Παρακολούθησης

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - F.A.Q.

Δείτε ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε δικά σας ερωτήματα (F.A.Q.) στην αναζήτηση για τον κατάλληλο ιδιωτικό ερευνητή.

Ένας Ντετέκτιβ των γραφείων DG-Detectives είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ότι θα είναι αποτελεσματικός. Για να μην κινήσουμε υποψίες όταν πρόκειται π.χ. για ένα συγγενικό πρόσωπο η επιλογή του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών πρέπει να γίνει με πολλή προσοχή. Η επιλογή σας μπορεί να είναι ένα από τα υποκαταστήματα που έχουμε τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα. Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί σε αυτό το σημείο είναι ότι θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε με τους υπευθύνους κάθε γραφείου. Ρωτήστε τους αν έχουν αναλάβει υποθέσεις στο εξωτερικό. Τέτοιες μπορεί να είναι τέστ πατρότητας, διεκδίκηση περιουσίας, αποζημίωση αστικής ευθύνης κα. Πολύ σημαντικός παράγοντας επιλογής θα μπορούσε να είναι η συνεργασία με διεθνή γραφεία ερευνών. Πολλές φορές μία εκ πρώτης όψεως άλυτη υπόθεση μπορεί να επιλυθεί από τα έμπειρα στελέχη μας και να δώσει φτερά στα όνειρά σας. Μία υποστήριξη από μας μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο και σε Κυριακές και αργίες να ακούσουμε για την υπόθεσή σας. Καλέστε μας και είμαστε στη διάθεσή σας 24h.


ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ