Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου, Παρακολούθηση Τηλεφώνων

Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.

Η Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου είναι στην καθημερινότητα των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε. Γενικά όποιος μόνος του χωρίς εξουσιοδότηση από τις αρχές προχωρά στην παγίδευση κινητού τηλεφώνου διαπράττει έγκλημα.

Πότε είναι επιτρεπτή η Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου; Όταν πρόκειται για υπόθεση bullying, δηλαδή επανειλημμένης ασκούμενης κάθε μορφής βίας: Ψυχολογικής, σωματικής κλπ. Τότε μπορούμε να εξασφαλίσουμε ειδική άδειες σε συνεργασία με τις αρχές.

Καλό είναι να μιλήσετε προσωπικά με τον πρόεδρο των γραφείων μας κ.Καζάκη για περισσότερες διευκρινίσεις.

ντετέκτιβ παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου

Πότε κρίνεται αναγκαία η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Είτε αισθάνεστε ότι σας παρακολουθούν μέσω του τηλεφωνικού σας τηλεφώνου, είτε θέλετε εσείς να παρακολουθήσουμε συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Μπορεί να γίνει παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου σε ιδιώτες;

Επίσης μπορεί να γίνει παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων για ιδιώτες αν κριθεί ότι έχουν πέσει θύματα απάτης και για μία σειρά άλλους λόγους. Καλέστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιές είναι οι υποχρεώσεις των γραφείων ιδιωτικών ερευνών;

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.