Ανιχνεύσεις παγιδευμένων χώρων

Η πολυετής εμπειρία μας και η επιτυχημένη διαχείριση χιλιάδων υποθέσεων, έχουν δείξει πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποια άτομα επιλέγουν να παρακολουθούν συγκεκριμένα πρόσωπα ή επιχειρήσεις και να επιχειρούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοιχεία και στη ζωή σας.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που είτε στοχεύουν σε πολύτιμες εταιρικές πληροφορίες και μυστικά στα πλαίσια βιοχημανικής-εταιρικής κατασκοπείας, είτε χακάρουν υπολογιστές, είτε μέσω τρίτων ατόμων που συνήθως έχουν πρόσβαση ως συνεργάτες αποκτούν πρόσβαση και τοποθετούν κάμερα κλειστού κυκλώματος και κοριούς, παγιδεύοντας έτσι τους χώρους που κινείστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα άτομα που παρακολουθούνται δεν το έχουν αντιληφθεί καν, ή ακόμα και όταν το υποψιάζονται ή το πληροφορούνται, συνήθως δεν έχουν τις γνώσεις, τα περιθώρια και τα μέσα να το χειριστούν σωστά.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ακριβώς αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνει το γραφείο μας, ελέγχοντας διεξοδικά κάθε χώρο που ενδέχεται να έχει παγιδευτεί, 'καθαρίζοντας' κάθε σημάδι που δείχνει προσπάθεια παρακολούθησης και θωρακίζοντας την ακεραιότητα και το απαραβίαστο του χώρου σας, προσφέροντας σας ένα εγγυημένα ασφαλές αποτέλεσμα.

Ο έλεγχος και η ανίχνευση παγιδευμένων χώρων συμπληρώνεται με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν για την αποφυγή οποιασδήποτε προσπάθειας παρακολούθησης ή παγίδευσης του χώρου σας.

Το γραφείο μας διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένα άτομα που μπορούν να εγγυηθούν την προστασία από παρακολούθηση και το σχεδιασμό σημαντικών μέτρων προστασίας που μπορούν να θωρακίσουν αποτελεσματικά την ακεραιότητα VIP ατόμων ή τη διατήρηση της ατομικής ασφάλειας κατά τις καθημερινές δραστηριότητες και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.