Οικογενειακές έρευνες

Πρωτοπορούμε και δίνουμε λύσεις σε κάθε οικογενειακό προβληματισμό, με αξιόπιστες και εχέμυθες οικογενειακές έρευνες για οποιοδήποτε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λόγοι που προκαλούν διατάραξη σχέσεων εντός οικογενείας

Όσο δεμένη κι αν είναι μια οικογένεια, πάντα υπάρχουν λόγοι και καταστάσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε διατάραξη των μεταξύ τους σχέσεων, είτε λόγω απόκρυψης καταστάσεων και ενεργειών, είτε λόγω ελλιπούς επικοινωνίας, είτε λόγω λάθους αντιμετώπισης κάποιου εξωγενούς περισταστικού.

Μια λάθος αντιμετώπιση μπορεί να επιφέρει περισσότερα προβλήματα. Και είναι αλήθεια πως τα περισσότερα άτομα "κλειδώνουν" και υιοθετούν μια πιο αποξενωτική συμπεριφορά ακόμα και μέσα στην ίδια τους την οικογένεια όταν νιώσουν πίεση ή αισθανθούν άβολα, είτε ντροπή, φόβο, απειλή από κάποιο εξωγενή παράγοντα.  Σε περίπτωση που έχετε υποψίες ή/και ενδείξεις ότι κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή κρύβει κάτι σοβαρό, θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα και εμπιστευθείτε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο ντετέκτιβ να διερευνήσει τι συμβαίνει και να σας αποκαλύψει όλες τις πλευρές του προβλήματος με κάθε λεπτομέρεια και αδιάσειστα στοιχεία.

Μια εμπιστευτική ενδοοικογενειακή έρευνα μπορεί να σας δώσει σημαντικές απαντήσεις και να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν και επιφέρουν καταστροφικές συνέπειες.

Πότε χρειάζεται να γίνει μια οικογενειακή έρευνα;

Οι λόγοι που οδηγούν πολλούς ανθρώπους στο να επιλέξουν να γίνει μια οικογενειακή έρευνα από έναν έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή είναι σύνθετοι και μπορεί να περιλαμβάνουν πληθώρα αιτιών και καταστάσεων. Ωστόσο, το κοινό σημείο σε όλες τις οικογενειακές έρευνες, είναι το όφελος που αποκομίζουν όλα τα μέλη, καθώς ρίχνει φως στα γεγονότα και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην οικογένεια σας, καταφέρνοντας στις περισσότερες περιπτώσεις να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί το όποιο πρόβλημα.

Σας παραθέτουμε τις πιο διαδεδομένες περιπτώσεις που διενεργείται μια οικογενειακή έρευνα:

  1. Θέλετε να διαπιστώσετε αν είστε θύμα συζυγικής απιστίας
  2. Ανησυχείτε μήπως το παιδί σας κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων απαγορευμένων ουσιών
  3. Ανησυχείτε μήπως το παιδί σας έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο
  4. Έχετε υποψίες ότι το παιδί σας συναναστρέφεται με ακατάλληλα ή/και παραβατικά άτομα
  5. Έχετε ενδείξεις ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία ξοδεύονται αλόγιστα ή με ανεξήγητο τρόπο
  6. Φοβάστε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας
  7. Δέχεστε απειλές για εσάς ή και την οικογένειά σας για οικονομικούς ή εξωγενείς λόγους

Ένας έμπειρος ιδιωτικός ερευνητής, μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί για την οικογένειά σας. Όλες οι ενέργειες γίνονται άκρως εμπιστευτικά, διακριτικά και εχέμυθα, φροντίζοντας να έχετε μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα μια πλήρη και απολύτως διαφωτιστική εικόνα για ότι ισχύει. Κύριο μέλημα μας σε κάθε στάδιο της έρευνας, η ασφάλεια και η προστασία των αγαπημένων σας προσώπων.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.