Έλεγχος ιστορικού ενός ατόμου

Είτε είσαστε σε μια σχέση και σκέφτεστε σοβαρά το επόμενο βήμα του γάμου, είτε απλά θέλετε να συνάψετε μια σοβαρή σχέση, είτε να συνεργαστείτε επαγγελματικά με ένα άτομο σε μια μεγάλη δουλειά, ή να γίνετε συνέταιροι,  είτε να προσλάβετε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος σε νευραλγική θέση στην επιχείρησή σας, σίγουρα θέλετε να γνωρίζετε το παρελθόν του και το υπόβαθρό του ως άτομο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μια ενδελεχής έρευνα για το ιστορικό ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει, μπορεί να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία και να αποτρέψει μελλοντικές δυσάρεστες εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, σε συνεργασίες, σε εμπορικές ή οικονομικές συναλλαγές.

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Detective Athina 24h αναλαμβάνουμε καθημερινά έρευνες ιστορικού και σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, εχέμυθα και αξιόπιστα για το παρελθόν του υπό εξέταση ατόμου και αν υπάρχουν οποιεσδήποτε 'σκιές', αν είχε απασχολήσει τις αρχές, αν είναι “καθαρό” το ποινικό μητρώο, αν είχε εμπλακεί σε ύποπτες ή/και παράνομες δραστηριότητες, αν έχει οφειλές ή αν είναι καθόλα εντάξει.

Επιπλέον, εξακριβώνουμε περιπτώσεις που ήταν ξανά παντρεμένος/παντρεμένη ή διαζευγμένος/διαζευγμένη ή είναι ακόμα παντρεμένος/παντρεμένη ή σε άλλη σχέση, αν υπάρχουν τέκνα αναγνωρισμένα και μη, καθώς και το επίπεδο των φιλικών και οικογενειακών σχέσεων.

Είμαστε στη διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο να πραγματοποιήσουμε Έρευνα Ιστορικού για το άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας προσκομίσουμε με τρόπο αποτελεσματικό, εχέμυθο και αξιόπιστο όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.