Αναζήτηση χρεοφειλετών

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα άτομο που σας οφείλει χρήματα και ξαφνικά να διαπιστώνετε ότι έχει γίνει άφαντος. Ασφαλώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά βρίσκονται κάποια στιγμή στη ζωή τους σε οικονομικό αδιέξοδο και αδυνατούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά υπάρχουν και ασυνεπείς, αφερρέγγυοι και παραβατικοί άνθρωποι που ενεργούν με δόλο να σας ζημιώσουν οικονομικά ή να σας εξαπατήσουν. Οι περιπτώσεις αυτές μπορεί να αφορούν ενοικιαστές, πελάτες, συνεργάτες επιχειρήσεων, γνώριμα άτομα κτλ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Detectives Athina 24h έχουμε αναλάβει με επιτυχία πολλές υποθέσεις εντοπισμού χρεοφειλετών, κάνοντας διεξοδική έρευνα και για την πραγματική οικονομική τους κατάσταση, ώστε να έχετε μια απόλυτα αντικειμενική εικόνα. Επιπλέον, συλλέγουμε αδιάσειστα στοιχεία και σας προσφέρουμε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να μπορέσετε να διεκδικήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν.

Προσπαθείτε να εντοπίσετε έναν οφειλέτη.

Σίγουρα πολλοί που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με το φαινόμενο να προσπαθείτε να επικοινωνήσετε και να εντοπίσετε ένα άτομο που σας χρωστάει χρήματα, αλλά να καταλήγει μάταιη όποια προσπάθεια κι αν κάνατε. Ενδεχομένως να αισθανθήκατε σαν ένα μεγάλο ταρακούνημα στη σκέψη ότι ίσως τα χρήματα αυτά τα χάσατε ή ακόμα και να έχετε βρεθεί σε απελπιστική ανάγκη να πάρετε πίσω τα χρήματα που δανείσατε με καλή πίστη.

Ωστόσο, ίσως και να μην έχουν χαθεί όλες σας οι ελπίδες. Στο γραφείο μας διαθέτουμε πολύτιμη εμπειρία 40ετών και εγγυημένα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το πρόσωπο που σας χρωστάει χρήματα και να κάνετε τα πρώτα βήματα για πάρετε πίσω τα χρήματα που σας ανήκουν. Διαθέτουμε μια εξαιρετική ικανή και αποτελεσματική ομάδα με ειδικότητα τον εντοπισμό χρεοφειλετών, τον εντοπισμό εξαφανισμένων ατόμων κάθε είδους, την εύρεση περιουσιακών στοιχείων και οφειλετών, καθώς και στον εντοπισμό και την παρακολούθηση εταιρειών που έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν χωρίς να πληρώσουν τις οφειλές τους.
 

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.