Έλεγχος συνεταίρων

Αποφασίσατε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή μια σημαντική συνεργασία με άλλον συνεργάτη ή συνεταίρο. Είστε έτοιμοι να επενδύσετε χρόνο, χρήμα, πολύ προσωπική εργασία και προσπάθεια μέχρι να το δείτε να πετυχαίνει. Έχει όμως και ο συνεργάτης/συνεταίρος σας την ίδια οπτική ή θα αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων και θα σας εξαπατήσει λειτουργώντας εις βάρος σας;

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις. Ένας έμπειρος ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να διενεργήσει για εσάς έναν έλεγχοςφερεγγυότητας των υποψήφιων συνεργατών (π.χ. αν υπάρχει ιστορικό συμμετοχής σε πτωχεύσεις ή ποινικό μητρώο), και να μειώσετε σημαντικά την πιθανότητα να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο που θα αποδειχθεί αφερέγγυο.

Η αμφιβολία για την αξιοπιστία, την τιμιότητα και την ειλικρίνεια ενός συνεργάτη είναι μια εξαιρετικά αγχωτική και δυσάρεστη εμπειρία. Αν νομίζετε ότι ο συνεταίρος/συνεργάτης σας αποκρύπτει πράγματα και συμπεριφέρεται ύποπτα, τότε το γραφείο μας θα αναλάβει να σας δώσει τις απαντήσεις και να σας καθησυχάσει. Η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών μας θα διεξάγει μια πολύ διακριτική και διεξοδική έρευνα η οποία θα σας πληροφορήσει εαν υπάρχουν σημάδια εξαπάτησης από τον συνεργάτη σας, σε ποια έκταση και βάθος φτάνει και για πόσο χρονικό διάστημα συμβαίνει.

Επικεντρωθείτε στην εργασία σας χωρίς περιττές σκέψεις και αμφιβολίες. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας, και θα έχετε στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε για τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.