Σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Η παρενόχληση στο χώρο εργασίας είναι ένα διαρκές φαινόμενο με το πρόβλημα να παίρνει σε αρκετές περιπτώσεις ανησυχητικές διαστάσεις. Εκδηλώνεται με σεξουαλική, σωματική ή ψυχολογική μορφή και μπορεί να περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενα πειράγματα, εκφοβισμό, επιθετικότητα και ενδεχομένως στοιχεία καταχρηστικής συμπεριφοράς και βίας.

Σε όσες περιπτώσεις έχουν εκδηλωθεί περιστατικά παρενόχλησης στο χώρο εργασίας, οι εργαζόμενοι βιώνουν μια ιδιαίτερα αρνητική κατάσταση, συχνά με μειωμένη απόδοση στα καθήκοντά τους ή/και αποστροφή προς την εργασία και άμεσο αντίκτυπο στην οικογένεια και το κοινωνικό τους περιβάλλον.

Σε περίπτωση που εσείς ή κάποιο οικείο σας άτομο έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης εντός εργασιακού χώρου, μην αφήνετε να σας βασανίζουν οι σκέψεις και τα ερωτήματα.  Επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο μας να μιλήσετε με εξειδικευμένο ιδιωτικό ερευνητή με εμπειρία σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, να σας ενημερώσει για κάθε στάδιο που πρέπει να ακολουθήσετε και πως θα φτάσετε στην τελική διευθέτηση και επίλυση του προβλήματος.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαΐου 2022. Αρχισυνταξία: AM Kazakis.